Despre noi

Aventura in natura descopera Transilvania impreuna cu echipa noastra. Era pe care o traim cu totii este o era informatizata, caracterizata, in principal, prin ruperea omului de natura. Avem tendinta de a ne petrece tot mai mult timp in fata calculatoarelor si a televizoarelor. In putinul timp liber de care dispunem ne indepartam tot mai mult de natura si de oportunitatile pe care aceasta ni le ofera. De aceea va propunem sa descoperiti aventura in natura, descoperand Transilvania.

Activitatile in aer liber sunt din ce in ce mai putine, excursiile si drumetiile se fac sporadic sau deloc, intr-o existenta care tinde, din nefericire, spre cautarea a ceea ce este rapid si comod in detrimentul acelor activitati care asigura sanatate fizica si psihica. Copiii sunt si ei atrasi de tehnica moderna, de fascinatia internetului, a jocurilor pe calculator, a filmelor de actiune, fantastice sau SF. Nu ii atragem in suficienta masura spre activitati sportive sau de agrement, care sa presupuna miscare si implicit o dezvoltare fizica armonioasa, o evolutie psihica favorabila la o varsta a transformarilor.

Iata cateva motive pentru care Professional Team s-a gandit la o oferta bogata. Prin aceasta iubitorii de activitati in aer liber, si nu numai, sa aiba posibilitatea de a petrece cateva zile in natura inconjurati de personal calificat.

Cine suntem

Professional Team este o echipa bine inchegata formata din profesionisti, angajati permanenti sau colaboratori. Astfel, din echipa fac parte membrii ai Asociatiei Monitorilor Profesionisti de Schi din Romania (membru al ISIA), persoane cu mare experienta din SALVAMONT Zarnesti, membrii ai Asociatia Ghizilor Montani din Romania atestati ca “GHIZI DE MUNTE”.

Suntem atestati de MINISTERUL TRANSPORTURILOR, CONSTRUCTIILOR SI TURISMULUI ca GHID DE TURISM (atestatul nr. 2295/20.01.2005) si GHID DE MUNTE (atestatul nr. 2467/01.08.2005). Tot timpul, in activitatile noastre dam o atentie speciala procedurilor de siguranta.

Experienta noastra

Incepand cu anul 2003 membrii Professional Team au organizat observatii la ursi, ture montane in Parcul National Piatra Craiului, Parcul Natural Bucegi si Parcul National Retezat, tururi ghidate in Transilvania si Tara Romaneasca.

Misiunea noastra este de a face ca natura si activitatile in natura sa-si recapete importanta cuvenita in viata oamenilor. Dorim apropierea oamenilor de natura concomitent cu petrecerea timpului in aer liber si formarea / dezvoltarea unor abilitati de orientare si de parcurgere a unor trasee montane.

Cui ne adresam

Sunt asteptati toti cei care  iubesc aventura in natura descopera Transilvania la pas, indragesc  drumetiile si natura. Ii asteptam cu drag pe toti cei care doresc sa se initieze in alpinism, speologie, orientare turistica, calarie. Oferta noastra este variata si ne adresam tuturor categoriilor de varsta pentru care facem programe personalizate. In oferta noastra am avut in vedere si firmele, oferind acestora activitati specifice de Team Building.

Nota:

Deoarece intreg programul impune efort fizic si psihic este necesar sa aveti o buna stare de sanatate.

Echipamentele si hainele necesare pentru fiecare persoana participanta sunt: haine normale adecvate activitatilor in natura. De exemplu : bocanci de munte, care sa tina glezna fixa, un mic rucsac, o jacheta rezistenta la ploaie, un pulovar, ochelari de soare, o sapca in functie de anotimp.

Oferta noastra cuprinde:

contact@professionalteam.ro