Program de o zi

Echipa Professional Team are o mare experienta in legatura cu observarea marilor carnivore din Carpati. De-a lungul anilor a insotit numerosi turisti la observatoarele de ursi si pe carari de munte pe urmele carnivorelor din Carpati. De asemena se pot face observatii la cerb in timpul boncanitului (15 sept – 15 oct) , la cocos de munte in timpul imperecherii (aprilie-mai), la capre negre pe creste de munte.

09.00 Intalnire la Zarnesti
09.10 Pe urmele carnivorelor din Carpati
11.30 Vizita la stana traditionala Curmatura
12.00 Pranz la Cabana Curmatura
13.00 In lumea caprelor negre pe Piatra Mica
14.30 Intoarcerea la Fantana lui Botorog
16.00 Timp la dispozitia turistilor
17.30 Plecare la observatorul de ursi
22.30 Intoarcerea la Zarnesti

Sunt incluse ghid specializat si taxele pentru o seara de observatii la urs din holdsthaind. In pret nu sunt incluse cazarea la pensiune si masa la Cabana Curmatura.

Activitatile din oferta noastra necesita efort fizic de aceea toti participantii trebuie sa aiba o buna stare de sanatate.

Deoarece ursii sunt animale periculoase, la observatorul de ursi vom fi insotiti de un padurar de vanatoare care ne va oferi protectie. De asemenea plecarea de la observator se va face inainte de caderea intunericului. Din considerente de conservare a naturii la observatiile de ursi numarul de persoane minim in grup va fi de 3 si maxim de 18.

contact@professionalteam.ro
Facebook
Facebook