Program de 3 zile „Wildlife”

Echipa Professional Team are o mare experienta in legatura cu observarea marilor carnivore din Carpati. De-a lungul anilor a insotit numerosi turisti la observatoarele de ursi si pe carari de munte pe urmele carnivorelor din Carpati. De asemena se pot face observatii la cerb in timpul boncanitului (15 sept – 15 oct) , la cocos de munte in timpul imperecherii (aprilie-mai), la capre negre pe creste de munte.

Prima zi:

Intalnire la pensiune
Timp liber pentru vizitarea orasului Zarnesti, a pasunilor si a manastirii din Coltii Chiliilor

A doua zi:

08.30 Intalnire la pensiune
09.10 Pe urmele carnivorelor din Carpati
11.30 Vizita la stana turistica Curmatura
12.00 Pranz rece (sandwich)
13.00 In lumea caprelor negre
14.30 Pe creasta nordica a Pietrei Craiului
15.30 Coborare pe traseul Vf. Turnu – Izvorul lui Botorog
18.30 Deplasare la pensiune

A treia zi:

08.30 Intalnire la pensiune
09.20 Pe urmele carnivorelor din Carpati in padurile virgine din Piatra Craiului
12.00 Pranz rece (sandwich)
17.00 Plecarea la observatorul de ursi
22.30 Intoarcerea la Zarnesti
23.00 Despartirea

Oferim cazare la pensiune de 3 stele cu doua mese calde si una rece (sandwish) pentru 2 nopti. Pe parcursul celor 3 zile turistii vor fi insotiti permanent de ghizi de munte autorizati. De asemenea sunt platite si taxele pentru o seara de observatii la urs din holdsthaind.

Activitatile din oferta noastra necesita efort fizic de aceea toti participantii trebuie sa aiba o buna stare de sanatate.

Deoarece ursii sunt animale periculoase, la observatorul de ursi vom fi insotiti de un padurar de vanatoare care ne va oferi protectie. De asemenea plecarea de la observator se va face inainte de caderea intunericului. Din considerente de conservare a naturii la observatiile de ursi numarul de persoane minim in grup va fi de 3 si maxim de 18.

contact@professionalteam.ro