Excursii in natura

Excursia se va desfasura pe durata unei zile. Participantii vor fi initiati in supravietuire, turism, educatie ecologica si orientare pe munte cu si fara busola. Se doreste apropierea tinerilor de natura concomitent cu petrecerea timpului in aer liber si dezvoltarea unor abilitati legate de mersul pe munte prin parcurgerea unor trasee montane de dificultate medie. O alta tinta a acestei excursii este castigarea increderii in capacitatile proprii , dobandirea de noi cunostinte si constientizarea necesitatii protejarii naturii.

Deoarece activitatile din oferta noastra necesita efort fizic toti participantii trebuie sa aiba o buna stare de sanatate.

Exemplu de program:

9.00 intalnire Prapastiile Zarnestului
9.15-10.00 Se viziteaza Prapastiile Zarnestului cu urmatoarele puncte de interes: poteca de la Prepeleac, Zidul lui Dumnezeu, traseele de alpinism din zona Casutei Alpinistilor
10.00-11.00 se parcurge Traseul Educativ al Parcului National Piatra Craiului cu prezentarea informatiilor caracteristice fiecarei zone parcurse
11.00-11.30 vizitarea stanei traditionale Curmatura
12.00-13.00 dejun la Cabana Curmatura
13.00-16.00 se vor organiza jocuri interactive, se vor explica participantilor modalitati de orientare turistica dupa harta si busola, marcajele turistice, orientare fara busola, notiuni de supravietuire, etc.
16.00 intoarcerea la Fantana lui Botorog si despartirea

Se poate asigura contracost transport de la Gara Zarnesti in Prapastiile Zarnestului.

contact@professionalteam.ro